THE GREATEST GUIDE TO VERIFICARE VIN MASINA

The Greatest Guide To verificare vin masina

The Greatest Guide To verificare vin masina

Blog Article

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Ultimele decide caractere ale seriei de sasiu arată detalii particulare despre vehiculul verificat (VIS - Auto Identifier Segment - codul de identificare specifică a vehiculului) , precum echipamentele opționale din dotare sau tipul de transmisie al vehiculelor.

Poti folosi si diferite servicii on the internet specializate in verificarea istoricului masinii. Aceste servicii ofera informatii despre revizii, evenimente majore inregistrate in istoricul masinii si pot confirma sau infirma kilometrajul raportat.

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe treatment vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

1) Acquiring a free VIN (Automobile Identification Range) Verify on the net – this will allow the person to learn if there are any accidents on file for this distinct motor vehicle and may provide them with info like if the automobile has ever been stolen and what its odometer looking at was at some time of theft.

Acest raport detaliat verifica mai multe aspecte importante ale istoricului vehiculului, oferindu-ti informatiile necesare pentru a lua decizii inspirate. Iata ce verifica acest raport:

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un incident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un design mai vechi de masina pentru a face economie de bani.

In in addition, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, treatment confront ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

**The repairs are based on the mileage of the vehicle and consist of any potentially expected repairs more than the subsequent 12 months.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul apasa aici de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de day.

Modalitatea de lucru a unui decodor VIN presupune accesarea unor baze de date din Europa și din SUA, cumulând datele obținute într-un raport ușor de citit. Astfel pot fi accesate numeroase informații cu privire la starea masinii, lucru ce poate însemna un avantaj semnificativ pentru shopper.

Una dintre cele mai uncomplicated modalitati este sa investighezi documentele si facturile de assistance ale masinii. Acestea pot furniza informatii despre kilometrajul inregistrat in momentul fiecarei revizii sau reparatii efectuate.

Al patrulea, al cincilea, al saselea, al saptelea si al optulea caracter – informatii despre marca masinii, precum si tipul si volumul motorului

Report this page